Matthew McConaughey  ja Hugh Jackman yhtä seksikkäitä kuin  halkopino.  Silti ovat joskus tulleet valituiksi People-lehden The Sexiest Man Alive’ksi. Myös  Johnny Depp, Brad Pitt ja George Clooney ovat kruunattu ja heille huomattavasti enemmän lämpiän, joskin siinä ja siinä se on… Chris Hemsworth ja Channing Tatum  edustavat  koreaa poikabändisarjaa ja kypsänä naisenihmisenä emmin heistä sanoa enempää.   Siis mikä neuvoksi ?   -   Laadin oman listan !

Ja mitkä ovat kriteerit ?  Ööh…seksikkyys ? Tuo niin helposti ja yksinkertaisesti määriteltävä asia.  Siis ainut kriteeri olkoon…näät niinku on silleen…että tuolla sisuskunnassa jotakin ikään kuin liikahtaa kun katselen heitä elävinä ja/tai  kuvissä (ja yesch…meillä on leffatykki ja kangas että aina ei ihan alle 60 tuumaan tartte tyytyä siis kuvan koossa).  Ookkei, 10  Seksikkäintä Elävää Miestä (en tiedä keksinkö tällä hetkellä kymmentä mutta kolmen kärki on melko hyvin selvillä) Minun Mielestäni (ei niitä kymmentä just nyt löytynyt, ilmoitan heti kun keksin kuka on nro 5, horjuin Viggo Mortensenin ja Matt Damonin välillä, mutta kumpikaan ei ihan ytimeen asti yllä).

10. Ryan Gosling

tumblr_mdeac5DAWm1r43hpwo1_500-normal.jp

Nyt sitten sanotte, että aloitti poikabändikamalla…no Ryan ei ou kyllä semmonen siloposki kun Chris tai Tatum. Vähän karheempi on. Ja alun alkaen mä en voinut sietää  ja nyt kuitenkin se tässä.

Olin ajatellut että yhtään paidatonta kuvaa ei tähän valitse (ja heti eka tuli!), ja vaikka yleensä olen rintakarvojen vankka kannattaja, Ryanista karvaton kuva.  Yritin löytää kuvan joka kertois miksi just Gosling on mennyt syvälle ihoni alle, mutta en mieleistäni löytänyt.  ’Blue Valentine’ oli leffa, jossa tämä  sydämen pistos tapahtui, jatkoa Muistikirjassa ja Grazy Stupid Lovessa (josta kuva) .

Ei näitä voi selittää !

9.  Bruce Springsteen

bruceBornIn-normal.jpg

Jos joku ei ymmärrä  miksi, niin voin sanoa että mm.juuri tämän levykannen takia.  Tää on valittu jossain Rolling Stonen listalla yhdeksi legandaarisimmista levynkansista. Ja levykin on legendaarinen.  Ja Bruce vain on niin totaalinen kokemus . Dancing In The Dark –video on syöpynyt verkkokalvoille ja siellä Bruce ikuisesti jammaa tummissa Leviksissä.

8. Gary Allan

gary%20allan-normal.jpg

Mitäs kertoo tämä Kolmas Mies mun miesmaustani ?  Että perusasioissa mennään – farkut,t-paita, tatskat ja hyvä perä.  Raspia äänessä ja elettyä elämää kasvoilla.  (Vaikka Garyn vanhat siloposkikuvat näyttääkin vähän naapurin Reijolta). Gary on suhteellisen tuore tuttavuus mullekin, mutta elämäntarinaa löytyy ja hienoja biisejä siitä. Youtube-keikkavideolla tämä mies juo Jack Danielsia kun muut ottaa lähdevettä.

Jatkuu....