Jatkan listaa, sysitä joita en ymmärrä mutta yritän, edellinen artikkelini julkaisu katkesi kun kanan pieru, mutta siis jatkoa seuraa...ja se vitosen puuttuminen selviää edellisestä.

7. Charlie Hunnam

Charlie%20Jax-normal.jpg

Mä en ole lainkaan varma pitäisikö tää sija sittenkin antaa Jax Tellerille.  Charlie on Jax. Vaikka Charlie on tuttavuus vuosien takaa brittisarjasta ’Älä kerro äidille’ on Jax se toiseksi coolein tyyppi telkkarissa.  Onkohan Charliella elämää SoA:n jälkeen?

6.  Edward Norton

eNorton-normal.jpg

Se saippuakauppias /nyrkkeilyelokuva ei mua juuri vielä vakuuttanut (tai sitten en nähnyt metsää puilta ts. Edwardia Bradiltä), mutta American History X  ja Kirjava Huntu …tää mies on niin eleetön ja ja ja …kokonaisvaltainen, kuin äänetön tiejyrä (ja valkoinen hihaton aluspaita on Brandon ja Viettelysten vaunun viitoittamana se ultimate sign of sexuality…sano).

4. Daniel Graig

daniel-craig_0-normal.jpg

Sean Connerya jos ei parempi niin vähintään vertainen James Bond.  Onnistunut Päivitys , nämät muut tässä välillä olleet kauheita pellejä. Siksi kait en mikään suuri James Bond fani en ole koskaan ollutkaan. Mutta Daniel on mulle se ainut ja oikea Bond. Nyt.

3. Josh Lucas

joshlucas2-normal.jpg

 Kestosuosikkini Sweet Home Alabamasta asti. Päihitti niin juonessa kuin kaikilla muillakin tasoilla Patrick Dempseyn (ja se maitonaama pesii nykyään Greyn anatomiassa) Läpitunkevat siniset silmät ja ääni kuin…miehen ääni. On nähty puku- ja farkkurooleissa  - voisi tehdä vaikka joskus länkkärin – ois ollu mun kakkosvalinta Raylan Givensiksi (mutta onneksi ei kellekkään muulle tullut mieleen). Mulla ja Rachel McAdamsilla on yhtäläinen maku, sekä Joshin että Ryanin ex-heila on siis hän.

2.  Keith Urban

billboardphoto-normal.jpg

Nyt luulette että Keith on tässä vain siksi että on kuluvalla kaudella American Idolin tuomari – mutta ehei.  Mulla on ihan oikeasti ollut kaikki (mukaan lukien  Ausseissa julkaistu kokoelma) Keithin levyt jo paljon ennemmin kuin kukaan suomenkielinen oli kuullutkaan Kidmanin Better Halfista. Kun 2000-luvun alkupuolella tvkaks esitti viikonlopun täyteohjelmana CMA –gaalaa keskellä yötä, mua lyötiin halolla päähän kun tää kultakutri alkoi laulaa.  Ja karismaa piisaa – inkkejä ja pahan pojan taaksejäänyttä elämää ja aah – niin Leviksiin sopiva takamus !

 

1. The One and Only Timothy Olyphant

390_1timothy_olyphant_2-normal.jpg

 

Kuulinko kysymyksen KUKA HELVETTI ON TIMOTHY OLYPHANT ? Vastaus:  The Sexiest Man Alive.  Jo pelkästään tämän kuvan perusteella. Vaattet päällä , reilusti yli nelikymppinen , jo harmaantunut, perheellinen – mutta ahh niin niin niin…(seksikäskin tuntuu kovin kuluneelta tässä yhtyedessä). Ookei, varmasti suuri osa tätä sex appealia selittyy Raylan Givensillä (joka on siis se Kaikkien Aikojen Coolein tyyppi TV:ssä) mutta mitä enemmän tämän miehen muita rooleja näkee, sitä selkeämpää on että Raylan ei olisi Raylan ellei olisi Timothya. Raylanin cooleus on siis tästä lähteestä virrannutta.  Mun mielestä jo pelkästään tällä kuvalla pitäisi voittaa People-lehden äänestys (kyllä, farkut ja t-paita on tälläkin, inkeistä ei tietoa). Tämä mies on ollut yli 20 vuotta naimisissa saman naisen kanssa, ja tsekatkaa joskus Youtubesta miten hän kertoo lapsistaan (LOL LOL) – jos se ei oo seksikästä niin ei mikään.